Catering mogelijkheden

De Festiviteiten Fabriek zorgt ervoor, dat úw feest ter gelegenheid van die éne speciale gebeurtenis een niet te vergeten moment wordt.

Voor uw compleet verzorgd feest, koud / warm buffet, dranken, barbecues, gourmet, lunches, diners, (bedrijfs)presentatie en receptie kunt u bij ons terecht.

Lunch
De Festiviteiten Fabriek heeft een uitgebreide lunch verzorging. Of u het nu gaat om losse belegde broodjes, schalen belegde broodjes, een lunchbuffet, melk, fruit, maaltijdsalades of lunchpakketten wij hebben het allemaal.

Maaltijden
Het kan altijd een keer gebeuren, er is een avond vergadering of een avondcursus en u wilt uw gasten voorzien van een warme maaltijd. Bij De Festiviteiten Fabriek heeft u een ruime keuze uit warme maaltijden. Wij hebben bijvoorbeeld heerlijke verse maaltijden uit allerlei keukens, zoals Mexicaans, Thais, Oud Hollands, Spaans, Italiaans, Indonesisch enz.

Buffetten
De Festiviteiten Fabriek heeft een ruime keuze uit buffetten, met en zonder dessert. Of u nu een Indisch buffet wenst of een echt Hollands buffet wil, wij verzorgen het graag voor u. Heeft u specifieke wensen dan maken wij graag een vrijblijvende offerte voor een buffet op maat. Welke wensen u ook heeft, wij verzorgen het.

Hapjes
Heeft u een borrel of een receptie? De Festiviteiten Fabriek verzorgt ook warme of koude hapjes. Wij beschikken over assortiment luxe receptie hapjes maar losse toastjes of canapés kunnen wij verzorgen. Heeft u liever een gevuld eitje of een luxe amuse? Dit behoort ook tot de mogelijkheden. De Festiviteiten Fabriek heeft ook diverse kaas/worst schotels en tapas schotels.

Vind u dit 'om van te watertanden' en wilt u een vrijblijvende offerte ontvangen neem dan contact op met ons zodat wij uw wensen kunnen bespreken.