Kerstfeest voor uw bedrijf

De Kerstman van De Festiviteiten Fabriek
Het hele jaar door is de Kerstman druk bezig, om zijn komst naar Nederland in december, voor te bereiden. De Kerstman verrast uw medewerkers of gasten graag met een bezoek. Met zijn bel in de hand en een luid 'Ho, ho, ho...Merry Christmas' zorgt hij ervoor dat iedereen direct in een kerststemming komt.

Wilt u een leuke, gezellige en ervaren Kerstman op bezoek? De Kerstman van, De Festiviteiten Fabriek komt bij bedrijven, markten, winkelcentra, instellingen etc. Hij geeft de mensen een handje en maakt een praatje met ze. Desgewenst kan hij een kerstkransje, mandarijntje of ander presentje uitdelen aan het publiek. (het kerstkransje, mandarijntje of presentje kan door uzelf, of tegen een meerprijs, door ons verzorgd worden).

Wat dacht u ervan om niet alleen de Kerstman, maar de Kerstman met zijn charmante vrouw in te huren. Ook dit is bij De Festiviteiten Fabriek mogelijk. Voor meer informatie of boekingen kunt u contact met ons opnemen.

Walking in a winter wonderland
Kerstfeest op uw werk saai? Wilt u eens wat anders dan een kerstpakket? Wilt u een kerstfeest waar nog lang over nagepraat zal worden? Heeft u één van deze vragen met ja beantwoord, neem dan eens contact met ons op. Binnen no time toveren wij elke bedrijfskantine om tot een waar winterwonderland. Mooie kerstbomen, heel veel lichtjes, leuke kraampjes, sneeuw, figuranten en (als de locatie het toelaat) gezellig knapperend hout in de vuurkorven. Na binnenkomst is iedereen gegarandeerd het werk vergeten!

Heeft u een eigen kerstthema in gedachten?
Wilt u helemaal iets anders? Heeft u zelf een thema waar u een feest omheen wilt bouwen. Maak dan vooral gebruik van ons creatieve brein. Wij komen graag bij u langs voor een brainstormsessie. Niet alleen omdat wij weten dat u eerst wilt kennismaken voordat u besluit om met ons samen te werken. Maar vooral ook omdat wij houden van anders dan anders, van out of the box, van ondersteboven. Prikkel ons met een onmogelijke opdracht en wij gaan voor spraakmakend en meer.