Moederdag

Zeg het met bloemen
Een leuke, dat verdient een bloemetje actie. De klanten van uw winkel/winkelcentrum kunnen tot een week voor de betreffende feestdag een ingevulde kaart inleveren met hun eigen naam en de naam en telefoonnummer van degene voor wie het bloemetje bestemd is. En natuurlijk de reden waarom die persoon dat bloemetje verdient. Wij zorgen dat er contact opgenomen wordt met de winnaars. Op de zaterdag voor de feestdag kunnen de winnaars hun gratis boeket op komen halen.
(Inclusief: 50 boeketten + 1000 invulkaarten)

Mama's Chocolade Terras
Geholpen door twee begeleiders, kunnen de dames hier de lekkerste chocolade hapjes maken. Een overheerlijk buffet vol met lekkernijen voor mama. Want liefde gaat vandaag toch echt door de maag! Voor de kinderen zijn er marshmallows om ook met warme chocola te versieren, mmm... Leuk voor de dames en lekker voor de kids!

De afwasborstel
Door het winkelcentrum loopt een komische goochelaar, die afwasborstels uitdeelt met de tekst “Ma zou willen dat ze er afwas” Natuurlijk vertoond hij ook zijn goochelkunsten.

Een knuffel voor moeder
Onze mascotte deelt mini Knuffelbeestjes uit aan de winkelende moeders. Aan de knuffel hangt een kaartje met uw tekst/logo.

Bloempot versieren
Aan een leuk terras kunnen kinderen een bloempot versieren. Als dit cadeautje klaar is wordt het ingepakt en mag je het meenemen.

Harten versieren
Aan een leuk terras kunnen kinderen grote houten mdf harten versieren. Als dit cadeautje klaar is wordt het ingepakt en mag je het meenemen.

Dit is maar een greep uit de vele mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.