Valentijn

Een leuke dat verdient een bloemetje actie
De klanten van uw winkel/winkelcentrum kunnen tot een week voor de betreffende feestdag een ingevulde kaart inleveren met hun eigen naam en de naam en telefoonnummer van degene voor wie het bloemetje bestemd is. En natuurlijk de reden waarom die persoon dat bloemetje verdient. Wij zorgen dat er contact opgenomen wordt met de winnaars. Op de zaterdag voor de feestdag kunnen de winnaars hun gratis boeket op komen halen. (Inclusief: 50 boeketten + 1000 invulkaarten)

Vers Fruit Cocktail Bar
Twee vrolijke Cocktail Shakers maken á la minute fruit cocktails die er niet alleen lekker uitzien maar natuurlijk ook lekker smaken en bovendien nog erg gezond zijn ook. In een leuke versierde bar staan twee smoothie apparaten die de lekkerste fruitsoorten door elkaar mengen.

Chocolade Fonteinen
Heerlijk melk en pure chocolade smelten op uw tong. De machines draaien 4 uur lang op uw evenement. Een partytafel wordt sfeervol gedecoreerd met twee chocoladefonteinen, bordjes en vorkjes. Onze twee klantvriendelijke begeleiders in valentijn kostuum zullen de lekkerste dips voorschotelen. Denk aan vers fruit, zoals aardbeien, banaan en ananas, en niet te vergeten de marshmallows.

Dit is maar een kleine greep uit de vele mogelijkheden. Voor meer informatie kunt u altijd contact met ons opnemen.