alles met ballonnen

Ballonnenboog
Altijd al een mooie ballonnenboog willen hebben? De Festiviteiten Fabriek maakt voor elke gelegenheid de mooiste ballonnenbogen. Een ballonnenboog is geschikt voor bedrijven bij openingen en entreedecoratie, bij huwelijken, verjaardagen e.d. Op de website staan een paar ballonnenbogen als voorbeeld, maar als u een eigen speciale ballonnenboog wilt hebben kan dat natuurlijk ook. Neem gerust een keer contact met ons op. We maken dan een afspraak waar we uw wensen verder kunnen uitwerken tot we een mooi resultaat hebben. Onze ballonnenbogen zijn in verschillende kleuren  (behalve zwart) en in verschillende maten verkrijgbaar:

1 deurs ballonnenboog: € 100,00

2 deurs ballonnenboog  € 135,00

Bruidsboog                     € 100,00

Eigen afmeting ballonnenboog altijd te leveren: prijs nader te bepalen

bovengenoemde prijzen zijn exclusief 21% btw.

Ballonnenpilaar
Op de website staan een paar ballonnenpilaren als voorbeeld, maar als u een eigen speciale ballonnenpilaar wilt hebben kan dat natuurlijk ook. Neem gerust een keer contact met ons op. We maken dan een afspraak waar we uw wensen verder kunnen uitwerken tot we een mooi resultaat hebben. Onze ballonnenpilaren zijn in verschillende kleuren (behalve in zwart), in verschillende maten en in verschillende dessins verkrijgbaar:

Ballonnenpilaar standaard: € 45,00 Bovengenoemde prijs is exclusief 21% btw.

Helium ballonnen
Met een helium ballon is het altijd feest, op elke locatie. De Festiviteiten Fabriek levert helium ballonnen voor elke gelegenheid van 1 ballon tot 10000 ballonnen of meer, wij zorgen er voor.

Wij kunnen de ballonnen kant en klaar op locatie afleveren maar u kunt ook kiezen voor een voordelig “Doe Het Zelf” pakket. Wij hebben pakketten voor 80, 300 en 500 ballonnen.

De Festiviteiten Fabriek levert 24 uur per dag, 7 dagen per week helium ballonnen op elke gewenste locatie.

Zweeftijd
De standaard zweeftijd van onze 11″ latexballonnen bedraagt 16 tot 20 uur. De zweeftijd is afhankelijk van temperatuur en luchtvochtigheid. Hoge temperaturen kunnen de zweeftijden verkorten.

Wij kunnen de zweeftijd verlengen door de ballonnen met een coating te behandelen aan de binnenzijde. Hierdoor kunnen latex heliumballonnen 1 tot 2 weken zweven

Doe het zelf pakket

Tank met helium voor minimaal 80 ballonnen   € 150,00

Tank met helium voor minimaal 300 ballonnen € 255,00

Tank met helium voor minimaal 500 ballonnen € 380,00

Helium ballonnen

ballon inclusief lint per stuk € 2,50

hart ballon transparant of bedrukt per stuk € 3,00

Overige ballondecoraties
De Festiviteiten Fabriek maakt voor elke gelegenheid de mooiste ballondecoraties. De Festiviteiten Fabriek kan (bijna) alles met ballonnen, zo kunt u denken aan: tafel- en gronddecoraties, heliumballonnen, wand- en plafonddecoraties en een zee van ballonnen vallend uit de lucht. Op de website staan een paar voorbeelden, maar als u een eigen speciale ballondecoratie wilt hebben kan dat natuurlijk ook. Neem gerust een keer contact met ons op. We maken dan een afspraak waar we uw wensen verder kunnen uitwerken tot we een mooi resultaat hebben. Onze ballondecoraties zijn in verschillende kleuren, in verschillende maten en in verschillende dessins verkrijgbaar:

Prijzen op aanvraag