Uit eten en drinken met De Festinies

Uit eten en drinken met De Festinies is een hilarische educatieve show. In deze ongeveer zestig minuten durende show, probeert Gerrit het publiek het nut van gezond eten en drinken bij te brengen. Of dit gaat lukken met Jannie in de buurt is maar de vraag.

Liedjes

De show zit weer vol met leuke liedjes. Het zijn stuk voor stuk lekkere meezingers en dansbare liedjes. Kinderen zullen dan ook de grootste moeite hebben om stil te blijven zitten.

Voor wie

Deze clownsshow is speciaal bedoeld voor kinderen van vier tot acht jaar. De clownsshow is uitermate geschikt voor: scholen, verenigingen, bedrijven, enz. omdat hij in bijna elke ruimte gehouden kan worden.

Prijs

Neem gerust eens contact met ons op en laat u verrassen door onze verrassend lage prijs. Mocht u zelf geen geschikte ruimte hebben kunnen wij dit eventueel voor u regelen.

Contact

U kunt ons bereiken via info@spam-protectdefestiviteitenfabriek.nl, 06 39351366

Tot slot

Uit eten en drinken met De Festinies is een interactieve show met grappige dialogen, veel goocheltrucjes en leuke liedjes. Kortom: een feest voor het hele gezin, waarbij het ‘verboden’ is om stil te zitten.