Het mysterie van de verdwenen pakjes

Het mysterie van de verdwenen pakjes is de nieuwste familieshow van de Sint en Pietsite in samenwerking met De Festiviteiten Fabriek. In deze zestig minuten durende, wervelende, show kom je alle bekende hoofdrolspelers weer tegen. Nieuw dit jaar is postbode. Zou hij weten waar de pakjes zijn of krijgen de kinderen dit jaar helemaal niks in hun schoen.

Liedjes

De show zit weer vol met leuke liedjes. Het zijn stuk voor stuk lekkere meezingers en dansbare liedjes. Kinderen zullen dan ook de grootste moeite hebben om stil te blijven zitten.

Decor

De show speelt zich af in de werkkamer van Sinterklaas. Het was dan ook een ware uitdaging om hiervoor een geschikt decor te bouwen. Vele zweetdruppels, blikken verf, rollen behang, hout en schroeven later, kunnen onze decorbouwers weer trots zijn op het resultaat. Ook dit jaar zijn ze er weer in geslaagd om een groot en prachtig decor neer te zetten.

Hier kan je komen kijken

Dit jaar zal onze show te zien zijn in:

Helaas zijn alle show's uitverkocht

Toegang

De toegang bedraagt 10,00 euro voor kinderen en 8,00 euro voor volwassenen. Toegangskaarten kunt u bestellen via 06 39351366

Tot slot

Het mysterie van de verdwenen pakjes is een interactieve show met een prachtig decor, grappige dialogen en leuke liedjes. Kortom: een feest voor het hele gezin, waarbij het ‘verboden’ is om stil te zitten.