De koffer vol ongeloof

De Festiviteiten Fabriek heeft wat nieuws. De koffer vol ongeloof. Overal waar de clowns of typetjes van De Festiviteiten Fabriek verschijnen kunnen ze de koffer vol ongeloof bij zich hebben. De koffer vol ongeloof zit tot aan de rand toe gevuld met ongelofelijke dingen. Kinderen en volwassenen zullen hun ogen uitkijken zodra de koffer open gaat.

Dit is nog niet alles. Sinds kort is het ook mogelijk om de koffer vol ongeloof uit te nodigen op je verjaardag. Samen met iemand van De Festiviteiten Fabriek komen we dan, op de afgesproken tijd, langs op je verjaardag. We gaan er dan, een uur lang, een ongelofelijk feest van maken. Er worden ballonnen gevouwen, de jarige krijgt een cadeautje, de koffer gaat open en het ongelofelijke gebeurt. Er gaat gegoocheld worden met kaarten, dobbelstenen, water, ballonnen en nog veel meer. Maar het allerleukste is natuurlijk dat de meeste goocheltrucjes uitgelegd worden. Tegen de tijd dat wij weer vertrekken kunnen de kinderen thuis een goochelshowtje opvoeren. Als extraatje zorgt De Festiviteiten Fabriek voor de uitnodigingen met daarop een onmogelijk figuur.

Ben jij dol op goochelen en wil jij, op je verjaardagsfeest, ook eens iets zien of meemaken waarvan je dacht dat het eigenlijk niet mogelijk was, neem dan gerust contact met ons op.