Lasergamen

Lasergamen op iedere locatie

Lasergame huren op iedere locatie? Dat kan met de lasergame van De Festiviteiten Fabriek. Onze lasergame word geleverd met 10 lasergame pistolen voor 10 deelnemers. Op de bijgeleverde laptop kunt u met een programma teams maken, aantal schoten toekennen en het scoreverloop bijhouden. De lasergame kunt u huren met een legerafzetting en maximaal 12 opblaasbare objecten. Dit is het nieuwste model in zijn soort en in te zetten op iedere locatie waar je wilt lasergamen. Op het pistool zit een computergestuurde teller die bijhoud hoeveel schoten de deelnemer nog heeft en wanneer deze af is. Hierdoor is het huren van een lasergame met harnas bij De Festiviteiten Fabriek verleden tijd.

Indoor Lasergame

Onze lasergame kan op maat gehuurd worden en is daarom indoor en outdoor inzetbaar. Indien u ervoor kiest om de lasergame indoor te organiseren, kunt u elke voor de hand liggende locatie gebruiken. Hierbij kunt u denken aan een bedrijfspand, sportzaal, recreatiezaal, schoolgebouw, enzovoort. Op basis van locatie kunnen wij een inschatting maken welke materialen nodig zijn om uw lasergame succesvol te huren. Het organiseren van een indoor lasergame is een spektakel welke niet snel vergeten word.

Outdoor Lasergame

Onze lasergame is outdoor inzetbaar. Met opblaasobjecten kunnen wij een voetbalveld omtoveren tot een veld vol oorlogshelden. Met de opblaasobjecten waant u zich in een echt oorlogsgebied. Schuilend achter een tank de tegenstander achter het opblaasmuurtje onder vuur nemen. Het huren van outdoor lasergamen is nog nooit zo makkelijk geweest.

Wie kan lasergamen huren?

Is te huur voor de particuliere als zowel de zakelijke markt. Lasergamen is bijvoorbeeld een populaire activiteit op een vrijgezellenfeest. Door zijn mobiele inzetbaarheid kunt u de vrijgezel verrassen met elke locatie. Voor een personeelsfeest of bedrijfsfeest toveren wij uw werkplek graag razendsnel om tot slagveld. Schiet de baas neer en verover zijn kantoor. Dat kan wanneer u lasergamen huurt bij De Festiviteiten Fabriek.

Kosten:

  • Opbouw, afbouw en het halen en brengen zijn verzorgd
  • Wij begeleiden de attractie gedurende 5 aaneenvolgende uren
  • Transportkosten: €0,60 per gereden kilometer, 1 x heen/terug
  • Stroombehoefte: 2 x 1500watt : 2 x 12volt
  • Productomschrijving: 10 pistolen, laptop met software, 12 opblaas obstakels en afzetting.

De kosten voor deze atractie bedragen: 999 euro excl. 21 % BTW en transportkosten.