Vlotten bouwen

Vlotten bouwen

Aan het begin van het kinderfeestje gaan we natuurlijk de cadeautjes uitpakken. Daarna is het tijd om wat te gaan drinken. Terwijl de kinderen aan het drinken zijn, worden ze verdeeld in twee vlottenbouwteams. Er wordt een echte bouwtekening gemaakt van het vlot en dan gaan we onder begeleiding van de instructeurs aan de gang met palen, touwen en tonnen.

De kinderen krijgen tips en trucs om zelf een goed vlot in elkaar te zetten. Na het bouwen is het uiteraard tijd om het vlot te water te laten. Altijd spannend: Zal het vlot blijven drijven en iedereen droog blijven? Snel je zwemvest aan en varen maar. Op het water doen we een wedstrijdje tegen het andere vlot of gewoon lekker dobberen. Wel moet na het varen natuurlijk het vlot weer uit elkaar gehaald worden.

U snapt het wel dit is een feest voor kinderen met echte zeebenen en een zwemdiploma is dan ook verplicht. Vlotvaren is op vele locaties mogelijk, heeft u een andere locatie dan die van ons in gedachte? Geef het aan ons door en wij verzorgen uw kinderfeestje op de betreffende locatie